bling2


Wednesday, 11 May 2011

G mEn BoLiNg....

Aku ingat lagi time niyh...kami deal tuk g men bowling..aku pown xtaw sape yang rancang...tiba2 malam 2 aku dapat kol dari apuan..dia tanya "fara ang free x malam ahad ni...nak ajak g men boling" then aku balas ok gak....tiba tme 2...kami semua g pasifik..kami stat dulu..sementara tunggu datin syikin..hahaah...kowg kalo nk taw dia niyh kalau nk ajak dia g mana2 mmg lambat...kalo bersiap perh...lambat bebenor...huhu..dah nak habis game first baru dia sampai...tp mmg bes...dapat jumpa kawan2 lama..bkn sng skng nk jumpa coz msg2 dah sibuk gan hal masing2....anyway thanks 2 wani (rakan partner nek keta skali),balkis,eykin,mat,ikhwan,apuan,yakput(nama time skol hehe) and haikal(jurugambar)...ble la ley jumpa kowg g...miss u all...






pic ni time kat RnR...pas beh kami men boling terus g sana nk makan..besa la....dah letih main boling nk agkat bola 2 pown berkilo2....paling aku xlupa ble tgk balkis baling bola...hahaha...
cute beb...walaupown xstrike tp dia berusaha jugak nk kalahkan kami..adui..lawak2...hahahaha..
masa ni kat pantai...ramai beb time 2...tapi kami xheran ttp gan aktiviti kami gan ambil gambar..
wajib2...hehehe....thnks 2 u all skali g....sayang kowg semu erk.....(^_^)