bling2


Sunday, 7 August 2011

Geram..! Geram..!

Aku Tengah bengang gan orang tuh...geerrr!!!!!
Aku skang tengah pk....macamana ada owg len bleh tahu id email aku??siap gan password lagi..yang paling geram...dia boleh buka ym aku..ntah la dia chatting gan sape?sapekah manusia tersebut...aku betul2 kompius....yang peliknya...ad kawan aku sowg ni...dia nmpk aku ym padahal time 2 aku tengah kerja..macamna aku nk ym?ish.agak2 lah...pas 2 aku pun mintak bantuan sahabat aku..dia inform kat aku bile owg 2 ym..yang hairannya juga,time 2 pown aku tengah kerja...mustahil betul sebab xda sape pown yang tahu id aku...skang ni aku tengah nk carik owg yang guna id aku 2..aku harap kepada sape yang menggunakan id aku 2 stop lah...ko dah menyusahkan hidup aku...faham x??!!!
Ko niyh bodoh betul!!! kalu nk guna id aku,ko buat la id sendri..jangan kan pasal ko aku susah..sbb ko aku gaduh gan kawan aku...ko paham x??ko memang bangang..bodoh...aku taw ko sape siap ko..!!!$%%$%^^$
huuhh.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bengong!!!!!

No comments:

Post a Comment